Mogelijkheden

Zoveel meer mogelijkheden

Mocht de informatie die u zoekt nu niet op onze website staan, aarzel dan niet om ons te mailen of te bellen voor het juiste antwoord.

Tijdens onze ruimere openingstijden staan we u graag te woord! Mochten wij niet meteen reageren dan nodigen wij u graag uit om op een later tijdstip terug te bellen.

Banden

Een belangrijk onderdeel van uw auto zijn uiteraard de banden, tijdens de APK worden de banden gecontroleerd op een aantal eisen. Met name profiel is hierin een sleutelwoord, Ook een beschadigde band dient omwille van veiligheidsredenen zo snel mogelijk vervangen te worden. Wij geven hierin advies over de verschillende types banden en de bijbehorende prijzen. ’s Winters is het raadzaam om een winterband te hebben, deze band heeft eigenschappen die het beste volstaan bij temperaturen lager dan 7 graden, en hebben meer grip door de gebruikte rubbersamenstellingen die aangepast zijn aan de weersomstandigheden, en zo een kortere remweg garanderen.

Storingen

Juist op dat ene moment als het niet uitkomt gaat dat storingslampje van uw auto aan…

Welk lampje stond ook weer voor wat? Wij kunnen een diagnose uitvoeren met onze geavanceerde diagnose apparatuur  en zo samen met u naar een passende betaalbare reparatie kijken, onze ruimere openingstijden geven ook de mogelijkheid tot service als anderen gesloten zijn.

Airco onderhoud

Een goed werkende airco heeft veel voordelen, in de warmere maanden zorgt het voor een aangename verkoeling, en in de koudere vochtigere maanden een snelle ontwaseming van de ramen. De koelcapaciteit neemt jaarlijks iets af, daarom is het belangrijk om te weten dat wij uw airco in topconditie kunnen houden door middel van onze airco onderhoudsbeurt. Indien we een technisch defect aan uw airco constateren nemen wij met u contact op en zullen wij een passende reparatie aandragen.

Onderhoud en reparatie

Regulier onderhoud kan verassingen voorkomen, doordat defecten vaak al bij een onderhoudsbeurt geconstateerd worden, door onze brede ervaring in de autotechniek kunnen wij reparaties uitvoeren aan diverse automerken. Wij vinden het belangrijk dat u eerst op de hoogte wordt gebracht welke kosten een reparatie met zich mee zal brengen en wat de duur van de reparatie zal zijn, vandaar dat we alvorens aan een reparatie beginnen met u in gesprek gaan.

APK Keuring (van uw voertuig)

Tevens kunnen wij uw Algemene Periodieke Keuring (APK) verzorgen. Om uw voertuig aan de wettelijke veiligheids eisen te laten voldoen dient er een APK te worden uitgevoerd aan uw auto. Hierbij worden cruciale/belangrijke veiligheidsaspecten van de auto bekeken en gekeurd, indien er onverhoopt een technisch defect wordt gevonden kunnen we in overleg met u een reparatie aanbieden.

Zelf sleutelen of toch laten doen?

Neem even contact op voor de mogelijkheden.

  • +31 (0)495-530677
  • info@dhz-h-garageweert.nl

GRATIS APK bij een grote beurt!

Wat niet veel mensen weten is dat wij een GRATIS APK geven bij een grote beurt.

Komt de keurdatum van uw APK in de buurt en heeft de auto een grote beurt nodig? Dan kunt u die makkelijk combineren!

Testimonials

Lees hier wat onze klanten zeggen over DHZ-H Garage Weert

Je wordt geholpen als je t zelf niet kan, en koffie en thee staat altijd klaar.

Mina de J.

Geweldige eigenaar! Ik was gestrand vanuit zwolle onderweg naar Luxemburg voor de vakantie door een vastgelopen aircopomp en geknapte multiriem. Om 20.00 kwam ik bij hem binnenlopen als enigste zaak die nog open was. Gelijk samen even gekeken naar het probleem, en tot de conclusie gekomen dat de gehele pomp aan gort was. Qua kennis en handelen een echte vakman en zeer behulpzaam! De reparatie hebben we voor een hele nette prijs kunnen uitvoeren en uiteindelijk alsnog de vakantie kunnen voortzetten zonder verdere zorgen.

Kevin A.

Vandaag voor een lager naar deze garage gegaan. Vriendelijk te woord gestaan. Er stonden diverse auto’s op de brug. Je hebt hier de mogelijkheid zelf te sleutelen, of de mogelijkheid van een monteur. Ik ervaar een sterke instelling, hulpvaardig en duidelijke uitleg. Mijn mening…. Hij komt er wel!

Mina N.

Bron: Google Reviews

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

(Wij delen deze gegevens nooit anderen en gebruiken deze alleen om u de nieuwsbrief te kunnen sturen.)