Over Ons

De kracht achter DHZ H Garage Weert!

Met ruim 30 jaar ervaring als autotechnicus, heeft Hsaine nieuw leven geblazen in de doe-het-zelf garage met een nieuwe naam: DHZ H Garage Weert!

Wij hechten veel aandacht aan klantmomenten, daardoor kan het voorkomen dat u “een kopje koffie” langer moet wachten dan dat u gewend bent.

Zelf sleutelen of toch laten doen?

Neem even contact op voor de mogelijkheden.

  • +31 (0)495-530677
  • info@dhz-h-garageweert.nl

Testimonials

Lees hier wat onze klanten zeggen over DHZ-H Garage Weert

Je wordt geholpen als je t zelf niet kan, en koffie en thee staat altijd klaar.

Mina de J.

Geweldige eigenaar! Ik was gestrand vanuit zwolle onderweg naar Luxemburg voor de vakantie door een vastgelopen aircopomp en geknapte multiriem. Om 20.00 kwam ik bij hem binnenlopen als enigste zaak die nog open was. Gelijk samen even gekeken naar het probleem, en tot de conclusie gekomen dat de gehele pomp aan gort was. Qua kennis en handelen een echte vakman en zeer behulpzaam! De reparatie hebben we voor een hele nette prijs kunnen uitvoeren en uiteindelijk alsnog de vakantie kunnen voortzetten zonder verdere zorgen.

Kevin A.

Vandaag voor een lager naar deze garage gegaan. Vriendelijk te woord gestaan. Er stonden diverse auto’s op de brug. Je hebt hier de mogelijkheid zelf te sleutelen, of de mogelijkheid van een monteur. Ik ervaar een sterke instelling, hulpvaardig en duidelijke uitleg. Mijn mening…. Hij komt er wel!

Mina N.

Bron: Google Reviews

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

(Wij delen deze gegevens nooit anderen en gebruiken deze alleen om u de nieuwsbrief te kunnen sturen.)