Nu de winterse maanden er weer aankomen,kunt u bij ons een wintercheck laten uitvoeren. Voor een all-in prijs zullen we alle vorstgevoelige onderdelen van de auto controleren en eventueel vloeistoffen bijvullen daar waar nodig.

Voor € 22,50 inclusief btw kunt u een wintercheck laten uitvoeren bij DHZ H Garage Weert.

In de wintermaanden vergt u meer van de verwarming en de accu, belangrijk is dan dat deze in goede conditie zijn om de koudere wintermaanden door te komen. Een goedwerkende handrem, portieren die niet vastvriezen zijn dan ook geen overbodige luxe. Ook het antivries gehalte zullen we aan een test onderwerpen. Na de check zullen we met u bespreken welke onderdelen er aandacht nodig hebben of welke we adviseren te vernieuwen. Dit alles gebeurt nadat u een duidelijke prijsopgave krijgt van ons.

Banden en optimale grip tijdens de wintermaanden.

Tijdens de wintercheck controleren we uiteraard ook of uw (winter)banden nog in optimale conditie zijn en ze nog voldoende profiel hebben om zonder slippartijen de winter door te komen. Wilt u alleen de profielen en conditie van uw banden komen controleren dan is dat uiteraard ook mogelijk.
Wij kunnen u adviseren over de aanschaf van winterbanden, bij een temperatuur van 7 graden of lager komen de eigenschappen van een winterband het beste tot zijn recht. Het rubber is anders samengesteld en er zijn lamellen in het profiel gesneden voor een optimale grip op sneeuw en modder. Wilt u op voorhand al uw wintercheck vastleggen neem dan nu contact met ons op via ons contactformulier of bel tijdens openingstijden op +31 (0)495-530677.