Sinds kort kunt u op onze splinternieuwe website eenvoudig op de hoogte blijven van al onze acties, contact opnemen voor allerhande reparaties en/of onderhoudswerkzaamheden voor uw auto. Ook willen we u graag via deze site informeren over onze aircoservice, bandenservice, en onderhoud welke wij graag aan uw auto kunnen uitvoeren.

Zelf sleutelen of laten sleutelen.

Op het welbekende adres de Noord 4a in Weert willen wij u graag verwelkomen.
Een DHZ garage staat er uiteraard om bekend dat u zelf kunt sleutelen aan uw auto hoe het u uitkomt. Ook behoort het tot de mogelijkheden dat wij deze onderhoudswerkzaamheden voor u uit kunnen voeren, onze marktconforme tarieven staan eveneens op deze website weergegeven bij tarieven.

Ruimere openingstijden

Een groot voordeel zijn onze ruimere openingstijden, dit stelt u in de mogelijkheid om gebruik te maken van onze diensten als andere garagebedrijven juist sluiten. We zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 tot 20.00 uur.

U bent van harte welkom

We hopen u te mogen verwelkomen bij DHZ H Garage Weert. Door middel van het contactformulier kunt u 24/7 een bericht achterlaten. Ook zijn we tijdens onze openingstijden telefonisch te bereiken op +31 (0)495-530677. Voor meer informatie over onderhoud, diagnose of extra informatie over uw auto neem dan gerust contact met ons op.

Wij verwelkomen u graag!