Het remsysteem is een belangrijk veiligheidsaspect van uw auto. In geval van een noodstop moet u blindeloos kunnen vertrouwen op uw remsysteem dat u uw auto zo snel mogelijk kunt afremmen.

Hoort u de remmen piepen?

Dan is dat een goed moment om vrijblijvend bij ons binnen te komen, wij controleren dan graag het remsysteem van uw auto op eventuele gebreken en/of slijtage. De moderne auto’s hebben een remslijtage indicator welke een lampje op het dashboard zal laten oplichten als er inspectie of onderhoud aan uw remsysteem nodig is. Indien de remschijven of blokjes aan vervanging  toe zijn maken wij graag een offerte voor u zodat u snel weer op weg kan met een veilig remsysteem en een veilig gevoel.

Remolie

Ook zit in het gesloten remsysteem remolie welke op bepaalde tijdsintervallen vervangen dient te worden blijft u de remolie te lang gebruiken dan ontstaat er vocht in het systeem dat er voor kan zorgen dat het kookpunt verlaagt wordt met alle gevolgen van dien. Maak via het contactformulier vrijblijvend een afspraak om uw remmen te laten controleren bij DHZ H Garage Weert!

Trillende remmen

Ook als u merkt dat uw auto trilt tijdens het rijden is het aan te raden om via ons contactformulier een afspraak te maken wat de oorzaak van het vervelende trillen is, vaak is de oorzaak dat de remschijf krom is er een andere oorzaak dan zal deze tijdens de remmen check dan ook naar voren komen en kunnen dan samen met u naar een passende oplossing kijken voor uw auto!